Asianajaja Pauliina Lehtola

Toimisto: 050 542 9900
Lehtola: 050 545 2080
sähköposti: pauliina.lehtola@lehtolalaw.fi
Y-tunnus: 3171408-1

Lönnrotinkatu 5 (Suomitalo)
00120 Helsinki

Pisteenkaari 4
03100 Nummela
(Torikeskus, 2. krs.)

”Olen asianajaja Pauliina Lehtola. Olen kotoisin Lappeenrannasta Etelä-Karjalasta, mistä muutin pääkaupunkiseudulle jo vuonna 1990 eli ylioppilaskeväänä. Suoritin oikeustieteen opinnot Helsingin yliopistossa keskittyen sopimusoikeuteen ja kauppa- ja kuluttajaoikeuteen. Työurani olen tehnyt asianajotoimistossa ja mm. kiinteistönvälityssektorin lakimiehenä sekä finanssitalossa pankin sekä vakuutusyhtiön puolella.

Hoidan pääosin siviilioikeudellisia riitoja ja oikeudenkäyntejä. Työurallani olen perehtynyt erityisesti asunto- ja kiinteistökaupan kysymyksiin ja hoitanut
asunto-osakeyhtiöiden asioita ja myös mm. rakennusurakkariitoja.
Ketjumalliseen liiketoimintaan (yhteistyösopimukset, franchisesopimukset) liittyvät kysymykset ovat tuttuja ja osaan huomioida käytännön ”sudenkuopat”.

Erilaiset vahingonkorvausasiat, työoikeudelliset kysymykset ja perhe- ja jäämistöasiat kuuluvat myös säännöllisesti työpöydällä oleviin asioihin.
Harrastustaustani puolesta hoidan paljon urheiluhevosiin ja kenneltoimintaan liittyviä asioita ja riitoja. Näin erityisen sektorin kysymyksissä on tärkeää,
että myös asianajaja tuntee ko. lajin ja toimintaan liittyvän käytännön.”